Biano – locul în care mobila ta așteaptă să o comanzi

Știi cum e când îți faci planuri pe termen lung care nu mai pot fi duse la îndeplinire? Când îți propui ca toamna aceasta să renovezi și să reamenajezi casa, dar nu poți merge să îți cumperi mobila dorită? Prin această panică a visurilor năruite am trecut până de curând. Mi-am luat adio de la noua mea baie în care să mă încălzesc și să mă relaxez în zilele reci de iarnă. Dar, noroc cu prietenii!

Una dintre prietenele mele tocmai s-a mutat în casă nouă. Vă dați seama că decorarea noii locuințe a ajuns să fie activitatea principală. Cum să arate dormitorul? Ce culoare să aibă mobila din bucătărie? A treia cameră să fie deja amenajată pentru cel mic sau să o facă birou între timp?

Bucuria prietenei mele este și bucuria mea. Am ascultat-o cu entuziasm și m-am bucurat de fiecare dată când găsea ideea care i se potrivea ei și soțului ei, dar adevărata bucurie a venit atunci când am descoperit, prin intermediul lor, Biano. Acest motor de căutare pune la dispoziția utilizatorilor aproximativ 700.000 de produse de mobilă și decorațiuni. Este atât de ușor să alegi din confortul locuinței, fără a trebui să vizitezi fizic magazinele de mobilă!

Biano – locul în care mobila ta așteaptă să o comanzi

Pentru că este greu să găsești produsul dorit și să te asiguri că se potrivește cu restul lucrurilor din încăperea pe care o mobilezi, de multe ori reamenajatul sau mobilatul unei camere se aseamănă cu o loterie. Totuși, cu Biano lucrurile stau diferit. În primul rând, poți găsi ceea ce îți dorești într-un singur loc. Apoi, căutarea mobilei preferate poate fi făcută cu ajutorul unei poze. Doar o încarci pe Biano.ro și îți vor apărea toate produsele asemănătoare sau identice cu cel căutat.

În plus, Biano Studio oferă posibilitatea de a te juca cu mobilierul și decorațiunile care te atrag și de a vedea cum se potrivesc și, în același timp, să ai și lista de cumpărături cu prețurile și numele magazinului care livrează produsul. Este atât de simplu să calculezi bugetul camerei și să primești mobilierul visat direct acasă!

Instrumentul Biano Studio este ușor de folosit. Tutorialul durează puțin și este pe înțelesul oricui. E simplu să îți faci proiectul camerei dorite, să adaptezi și să redecorezi până când aspectul este exact pe gustul tău.

Am profitat de această descoperire și mi-am făcut și eu proiectul pentru baia pe care doream să o reamenajez toamna aceasta. Acum știu că acest vis poate fi îndeplinit! Totul e la un click distanță și abia aștept să îmi fie livrată lista de cumpărături!

Articol scris pentru SuperBlog 2021.



Categorii:Lucruri și locuri

Etichete:, , , , , ,

3 răspunsuri

Trackback-uri

  1. Proba 14. Amenajează-ți casa rapid și ușor!
  2. Cum îți amenajezi terasa, așa te relaxezi. Pe Biano, mi-am făcut planul pentru anul 2022. – Bookmymind
  3. Cum am ales canapeaua ideală pentru sufrageria mea? – Bookmymind

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.